Taitoratakisat

TAITORATAKISAT

Kuka on nopein kuljettamaan, harhauttamaan, ohittamaan, syöttämään ...!

Otetaan siitä selvää Taitoratakisoissa!

Kisoissa suoritetaan Taitaradat kutakin vastustajaa vastaan kahden voiton systeemillä, eli kumpi voittaa ensin kaksi kertaa.

Lähdössä toinen tekee aloitteen ja toinen reagoi siihen. Pelaajien suoritukset kellotetaan aluksi ja sen perusteella syntyy ranking -lista, joka vaikuttaa aloitejärjestykseen.

Kellotus määrittää myös tason, jolla pelaaja kisaa. Tasot ovat ikäluokittain Alkeet, Haaste, Kilpa ja Eliitti. Kisoissa voidaan yhdistää peräkkäisiä ikäluokkia samaan sarjaan. Kellotuksessa palkitaan omassa ikäluokassaan Eliitti- ja Kilpatasolle pääsevät pelaajat!

Seuraa kalenteriamme tästä:

pe 30.8.klo 17.00-18.00  avoin ja maksuton tutustumistapahtuma Lintulaakson koulun kentällä, Linnuntie 13, Espoo

la 12.10. klo 12.00-16.00, v. 13/14 syntyneet, U6 turnaus, Solvallan urheiluopisto

* osallistumismaksu Taitoradalle sisältyy joukkueen turnausmaksuun

* muiden pelaajien osallistumismaksu Taitorata -kisaan 10 e pelaaja

TAITORATAKISAT

Osallistumismaksu 10 e per pelaaja.

Sisältää osallistumisen viidelle radalle, suoritusten videoinnin.

Pelaajalla on mahdollisuus tilata erikseen palaute suorituksestaan. Palautteen hinta on 20 euroa, sisältäen kaikki viisi rataa.

Ilmoittaudu viestillä numeroon 040 4188 534 tai sähköpostilla jalkapallokoulu.info@gmail.com.

Ilmoittautumiseen pelaajan nimi, syntymävuosi, huoltajan nimi, numero ja sähköposti.

Pelaajalla tulee olla oma tapaturmavakuutus voimassa kisapäivänä.

Alla esimerkkejä Taitokisaradoista. Molemmat radat suoritetaan kahteen suuntaan = suoritukset molemmilla jaloilla.

Kellotuksessa aika alkaa siitä, kun pallo liikahtaa ja loppuu siihen, kun pallo osuu kohde seinään.

Kisassa toinen pelaaja lähtee vastakkaisesta päädystä. Toisella pelaajalla on aloite ja toinen reagoi lähtöön. Nopeampi voittaa, suoritettuaan radan sääntöjen mukaan.

Ruudukko on koodattu pelaajan lähtösuunnasta katsottuna näin:

Vaakakaistat alhaalta ylös: A, B, C

Pystykaistat vasemmalta oikealle: 1, 2, 3

Ruudukossa on 9 ruutua, kukin 3 x 3 metrin kokoisia.

Ylemmässä klipissa lähtö on A2 rajalta, kuljetus ruutuun B1 ja käännös siinä, suuntaus ruutuun B2 ja syöttö siitä alemmalla jalalla kohdeseinään.

Alemmassa klipissä lähtö on myös A2 rajalta, kuljetus ruutuun B2 ja syöttö siitä, haltuunoton suuntaus ruudusta C1 ruutuun C2, ohitus ruutuun B2 ja syöttö siitä kohdeseinään.