Taitomallivideot

TAITO- JA TAITAVUUSMALLEJA

Tässä alkeis- ja jatkotason videomalleja

TAITOMALLIT

Mallivideoiden tavoitteena on auttaa pelaajia oppimaan pelitaidon nopeuteen ja tehokkuuteen liittyvät tekijät.

Valmentajia videomallit auttavat myös monipuolistamaan opetustaan sekä kohdentamaan pelaajakohtaisesti opetuksen sisältöä.

Jalkapallokoulu julkaisee pelitekniikoista malleja ikäluokittain neljälle tasolle: alkeet, haaste, kilpa ja eliitti.

Kunkin tekniikan osalta kerromme, mistä laatutekijöistä tekniikan nopeus ja teho koostuvat.

Voit tilata veloituksetta viisi mallivideota tutustumista varten.

Valitse, mitkä kategoriat kiinnostavat sekä ikäryhmä ja taso:

* kuljetukset

* käännökset

* harhautukset

* syötöt

* haltuunotot

* maalinteko

* yhdistelmät

Lisäämme kategorioita syksyn aikana.

Tilauksen voi lähettää sähköpostiin jalkapallokoulu.info@gmail.com.

Tunnukset Jalkapallokoulun koko videomallistoon maksaa 30 e vuodessa.

Tunnus on perhekohtainen.

Tunnukset sisältyvät viikkoryhmissä harjoittelevien pelaajien vuosimaksuun.

Joukkue- ja seuratunnukset neuvottelemme tapauskohtaisesti.

HENKILÖKOHTAINEN VIDEOVALMENNUS

Annamme halutessasi palautteen videoidusta omasta taitosuorituksestasi. Palautteen hinta on 20 euroa per video. Se sisältää myös mallivideon samasta tekniikasta.

Videon Youtube -linkin voi lähettää yllä olevaan sähköpostiin. Tiesithän, että videot voi määrittää piilotetuiksi Youtubessa ja ne näkyvät vain linkkien kautta.

Voit tilata myös henkilökohtaisen tutkinnon, jonka tavoitteena on saavuttaa Sinulle sopiva taitotaso.

Kun lähetät meille ensimmäiset taitovideosi, Jalkapallokoulu määrittelee, miltä tasolta aloitamme tutkintosi. Tutkinnossa Jalkapallokoulu tarkastaa kuvaamiltasi videoitasi taitosuorituksesi. Pääset seuraavalle taitotasolle suorittamalla kaikki edellisen tason tekniikat hyväksytysti.

Tutkintoon kuuluu myös tason mukaisia taitavuustehtäviä. Ne ovat koordinaatio, ketteryys, kimmoisuus, joustavuus, askeltiheys ym. harjoitteita.

Tutkinnon hinta on 150 euroa per taso / ikäluokka. Tutkinto määritellään ikäluokittain eli tason ylläpitäminen edellyttää uusien tekniikoiden oppimista vuosittain.

Tutkintojen sisältöä voidaan päivittää vuosittain.

PELAAMINEN

Muistathan, että ratkaisevaa on kyky soveltaa taitoa eri pelitilanteissa. Pelaa siis paljon ja käytä taitojasi silloin monipuolisesti!